in 2007 Peter Hofman created a platform for adventurists tired of soaking up culture in Magaluf, strolling La Rambla or getting a teint in Cyprus. The world is full of amazing places but we are destined by large tour operators. Sequacious, because mass tourism means affordable prices. Meanwhile all touristic destinations are likewise and it’s difficult to experience local cultures. The local population doesn’t always share in the enormous revenues. Many hotels are owned by large (Western) European multinationals. In fact, they are in charge of the touristic destinations. Cash flows directly from the Western tourists to the Western investors. Ryce Travel wants to break this spell. If you travel with Ryce Travel you’re not going on vacation but you’re definitely travelling. You’ll experience local cultures, you’ll see amazing and undiscovered places and your expenses will stimulate local economies. I have tried to catch this in one sentence: “The world is ours but we also belong to the world. If you don’t understand the world, you don’t know who you are”.

The world is ours but we also belong to the world. If you don’t understand the world, you don’t know who you are

Peter Hofman, founder of Ryce Travel
Ruslon Belyi

Ruslon Belyi

Fotograaf & Editor

Ruslon Belyi is onze lokale fotograaf in Centraal Azië. Hij heeft waanzinnige foto's gemaakt tijdens onze reizen en we zijn ontzettend blij om hem in ons team te hebben. Hij draagt enorm bij aan de promotie van Ryce Travel in Nederland en daarbuiten.Sample Description

Aleksey Balybin

Aleksey Balybin

Gids & Skileraar

Aleksey Balybin is één van de beste skiërs van Kirgizië en doet regelmatig mee aan wedstrijden in Centraal Azië. In de winter is hij werkzaam als skileraar van het Karakol skigebied. Daarnaast begeleid hij tours van Ryce Travel. In de zomer werkt Aleksey als berggids in het Tien Shan gebergte.

Akay Ryspaev

Akay Ryspaev

Gids paardrijden

Akay Ryspaev is onze gids tijdens de paardrijtochten in Kirgizië. Na het afronden van zijn Communicatie studie aan de KGUSTA school in Bishkek is hij gaan werken met Ryce Travel. Hij heeft ondertussen zijn eigen bedrijfje Horserider Kyrgyzstan maar wij zijn blij dat hij nog steeds onze reizen wil begeleiden

Ruslan Asanaliyev

Ruslan Asanaliyev

Manager Almaty

Ruslan Asanaliyev is de manager van het filiaal in Almaty, Kazachstan. Hij begeleid reizen naar alle uithoeken van Kazachstan en sinds 4 jaar doet hij dat voor Ryce Travel. Ruslan is geboren in Karakol (Kirgizië) maar sinds jaar en dag woont hij in de grootste stad van Kazachstan.

Lauren Tamboryn

Lauren Tamboryn

Content Manager

Lauren is het Vlaamse talenwonder van Ryce Travel. Na meerdere seizoenen in de Franse Alpen komt ze ons helpen met het maken van content. Met haar kennis van andere talen en culturen is ze een absolute aanwinst. Bovendien is het een schat van een mens.

Bardh Sanaja

Bardh Sanaja

Gids Kosovo & Noord-Macedonië

Bardh is de ecologische beschermengel van Ryce Travel. Hij werkt in Kosovo aan meerdere projecten om dieren van uitsterven te behouden. In verschillende wetenschappelijke tijdschriften kun je zijn artikelen lezen. In de winter werkt hij als alleskunnende gids in de Macedonische en Kosovaarse bergen.

Peter Hofman

Peter Hofman

Ryceleider

Peter Hofman is de oprichter en directeur van Ryce Travel. Het aanbieden van 'once in a lifetime' belevenissen is zijn doel. Hij heeft gewerkt als snowboardinstructeur in Oostenrijk, als klimaatonderzoeker in Seattle, als branch manager in Australië en als contractmanager in Frankrijk.

Jorrian Hop

Jorrian Hop

Secretaris

Jorrian Hop is de secretaris van Ryce Travel. Hij heeft intensief gereisd de afgelopen jaren en hij is een grote toegevoegde waarde voor Ryce Travel. Het versterken van lokale economieën door het verschaffen van middelen en kennis is zijn doel.

Ferda van Vaals

Ferda van Vaals

Rots in de branding

Ferda van Vaals kijkt naar verbeteringen in de processen en reisbeleving en gaat maar al te graag mee op trip om reizen te ontwikkelen of nog beter te maken. Haar snowboardpassie kan ze kwijt tijdens wintersportseizoenen in de Alpen.

Raimon Loman

Raimon Loman

Man van de projecten

Raimon is onze man van de projecten en commerciëel expert. Hij heeft ondernemingen in Zuid-Afrika en Nederland gestart en heeft gereisd naar exotische bestemmingen in de Indische Oceaan, Zuid-Amerika en Azië. Na een complexe schouderluxatie is hij helaas gestopt met snowboarden.

Wim Hofman

Wim Hofman

Schatbewaarder

Wim is onze ervaren schatbewaarder. Hij zorgt voor ons budget en de financiën. Er zullen geen uitgaven gedaan worden zonder zijn goedkeuring. Dit maakt het voor zowel onze gasten als onszelf transparent. Wim is ook verantwoordelijk voor lokale iniatieven om meer bewustzijn te creëren.

Maksat Aitkulov

Maksat Aitkulov

Manager Karakol

Maksat Aitkulov is de manager van het Ryce Travel filiaal in Karakol, Kirgizië. Hij heeft jarenlange ervaring als berggids en heeft de 'Guiding School' afgerond in de stad Karakol. Samen met Peter Hofman heeft Maksat het filiaal in Kirgizië opgestart. Dit begon met een skiverhuur en elk jaar werd dit uitgebreid met nieuwe activiteiten.

×

Hallo!

Klik op één van onze medewerkers hieronder of stuur een e-mail naar mail@rycetravel.com.

× Whatsapp contact