Ryce Travel is een platform voor avonturiers die de wereld willen ontdekken. Mensen die zich willen verdiepen in andere plekken. Reizigers die op zoek zijn naar authenticiteit en waanzinnige belevenissen. Iedere plek is uniek en iedere persoon is anders. Dat is waarom we van deze wereld houden. Ondanks wat de media doet beweren, leven we in een fantastische tijd en op een fantastische planeet. Hij is zelfs beter bereikbaar dan ooit en vooral beter bereisbaar dan ooit. Laten we daar vooral van genieten en onze horizon verbreden.

Zo zijn er de wereld aan (on)bekende bestemmingen waar toerisme een wezenlijk verschil kan maken. Helaas deelt de lokale bevolking steeds minder in de opbrengsten van het toerisme. Ryce Travel wil deze ban doorbreken. Bij ons ga je niet op vakantie maar onderneem je daadwerkelijk een reis. Je komt in aanraking met de plaatselijke cultuur, je komt op adembenemende/unieke plekken en jouw uitgaven komen terecht bij lokale mensen. Wij verwoordden deze gedachte eerder als volgt: “De wereld is van ons maar wij zijn ook van de wereld. Zolang je de wereld niet kent dan weet je ook niet wie je bent”.

En dat is precies wat wij uitdragen: kom de wereld ontdekken, stel je open voor nieuwe belevenissen en deel je eigen ideeën aan andere mensen.

De wereld is van ons maar wij zijn ook van de wereld. Zolang je de wereld niet kent dan weet je ook niet wie je bent.

Peter Hofman, oprichter van Ryce Travel
Maksat Aitkulov

Maksat Aitkulov

Manager Kirgizië

Maksat Aitkulov is de manager van het Ryce Travel filiaal in Karakol, Kirgizië. Hij heeft jarenlange ervaring als berggids en heeft de 'Guiding School' afgerond in de stad Karakol. Samen met Peter Hofman heeft Maksat het filiaal in Kirgizië opgestart. Dit begon met een skiverhuur en elk jaar werd dit uitgebreid met nieuwe activiteiten.

Aynazik Kubanıçbekova

Aynazik Kubanıçbekova

Assistant Manager Kirgizië

Aynazik heeft jarenlang voor een lokaal restaurant gewerkt. Ze was onze lievelings medewerkster en door haar talenknobbel en leergierigheid is ze snel opgenomen in onze Ryce familie. Ze is tegenwoordig verantwoordelijk voor alle administratie en financiën van Ryce Travel Karakol en bovendien begeleid ze regelmatig groepen. We zouden haar voor geen goud willen missen.

Tornike Matsaberidze

Tornike Matsaberidze

Manager Georgië

Tornike is onze Georgische gids in de bergen van de Kaukasus. Hij is geboren in Racha en vertoeft het liefste in ruige berglandschappen. Voor zijn studie moet hij toch regelmatig in Tbilisi zijn. Hij begeleid bijna al onze reizen in Georgië en we zijn enorm blij met zijn waanzinnige enthousiasme voor Georgië.

Ruslan Asanaliyev

Ruslan Asanaliyev

Manager Kazachstan

Ruslan Asanaliyev is de manager van het filiaal in Almaty, Kazachstan. Hij begeleid reizen naar alle uithoeken van Kazachstan en sinds 4 jaar doet hij dat voor Ryce Travel. Ruslan is geboren in Karakol (Kirgizië) maar sinds jaar en dag woont hij in de grootste stad van Kazachstan.

Peter Hofman

Peter Hofman

Ryceleider

Peter Hofman is de oprichter en directeur van Ryce Travel. Het aanbieden van 'once in a lifetime' belevenissen is zijn doel. Hij heeft gewerkt als snowboardinstructeur in Oostenrijk, als klimaatonderzoeker in Seattle, als branch manager in Australië en als contractmanager in Frankrijk.

Bardhosh Morina

Bardhosh Morina

Manager Balkan

Geen vraag is te gek voor Bardhosh en geen taak is moeilijk genoeg. Hij ragt met Pistenbullys door de sneeuw en zorgt er altijd voor dat we vervoer hebben in de Balkan. Daarnaast skiet hij iedereen eruit, studeert hij en runt hij een hostel in de stad Peja. Terecht een manusje van alles.

Ruslon Belyi

Ruslon Belyi

Fotograaf & Editor

Ruslon Belyi is onze lokale fotograaf in Centraal Azië. Hij heeft waanzinnige foto's gemaakt tijdens onze reizen en we zijn ontzettend blij om hem in ons team te hebben. Hij draagt enorm bij aan de promotie van Ryce Travel in Nederland en daarbuiten.Sample Description

Aleksey Balybin

Aleksey Balybin

Gids & Skileraar

Aleksey Balybin is één van de beste skiërs van Kirgizië en doet regelmatig mee aan wedstrijden in Centraal Azië. In de winter is hij werkzaam als skileraar van het Karakol skigebied. Daarnaast begeleid hij tours van Ryce Travel. In de zomer werkt Aleksey als berggids in het Tien Shan gebergte.

Akay Ryspaev

Akay Ryspaev

Gids paardrijden

Akay Ryspaev is onze gids tijdens de paardrijtochten in Kirgizië. Na het afronden van zijn Communicatie studie aan de KGUSTA school in Bishkek is hij gaan werken met Ryce Travel. Hij heeft ondertussen zijn eigen bedrijfje Horserider Kyrgyzstan maar wij zijn blij dat hij nog steeds onze reizen wil begeleiden

Lauren Tamboryn

Lauren Tamboryn

Content Manager

Lauren is het Vlaamse talenwonder van Ryce Travel. Na meerdere seizoenen in de Franse Alpen komt ze ons helpen met het maken van content. Met haar kennis van andere talen en culturen is ze een absolute aanwinst. Bovendien is het een schat van een mens.

Bardh Sanaja

Bardh Sanaja

Gids Kosovo

Bardh is de ecologische beschermengel van Ryce Travel. Hij werkt in Kosovo aan meerdere projecten om dieren van uitsterven te behouden. In verschillende wetenschappelijke tijdschriften kun je zijn artikelen lezen. In de winter werkt hij als alleskunnende gids in de Macedonische en Kosovaarse bergen.

Jorrian Hop

Jorrian Hop

Secretaris

Jorrian Hop is de secretaris van Ryce Travel. Hij heeft intensief gereisd de afgelopen jaren en hij is een grote toegevoegde waarde voor Ryce Travel. Het versterken van lokale economieën door het verschaffen van middelen en kennis is zijn doel.

Ferda van Vaals

Ferda van Vaals

Rots in de branding

Ferda van Vaals kijkt naar verbeteringen in de processen en reisbeleving en gaat maar al te graag mee op trip om reizen te ontwikkelen of nog beter te maken. Haar snowboardpassie kan ze kwijt tijdens wintersportseizoenen in de Alpen.

Raimon Loman

Raimon Loman

Man van de projecten

Raimon is onze man van de projecten en commerciëel expert. Hij heeft ondernemingen in Zuid-Afrika en Nederland gestart en heeft gereisd naar exotische bestemmingen in de Indische Oceaan, Zuid-Amerika en Azië. Na een complexe schouderluxatie is hij helaas gestopt met snowboarden.

Wim Hofman

Wim Hofman

Schatbewaarder

Wim is onze ervaren schatbewaarder. Hij zorgt voor ons budget en de financiën. Er zullen geen uitgaven gedaan worden zonder zijn goedkeuring. Dit maakt het voor zowel onze gasten als onszelf transparent. Wim is ook verantwoordelijk voor lokale iniatieven om meer bewustzijn te creëren.

×

Hallo!

Klik op één van onze medewerkers hieronder of stuur een e-mail naar mail@rycetravel.com.

× WhatsApp