Wie zijn wij?

Change (y)our world by travelling

Ryce Travel is een platform voor avonturiers die de wereld willen ontdekken. Mensen die zich willen verdiepen in andere plekken. Reizigers die op zoek zijn naar authenticiteit en waanzinnige belevenissen. Iedere plek is uniek en iedere persoon is anders. Dat is waarom we van deze wereld houden. Ondanks wat de media doet beweren, leven we in een fantastische tijd en op een fantastische planeet. Hij is zelfs beter bereikbaar dan ooit en vooral beter bereisbaar dan ooit. Laten we daar vooral van genieten en onze horizon verbreden.
 
Zo zijn er de wereld aan (on)bekende bestemmingen waar toerisme een wezenlijk verschil kan maken. Helaas deelt de lokale bevolking steeds minder in de opbrengsten van het toerisme. Ryce Travel wil deze ban doorbreken. Bij ons ga je niet op vakantie maar onderneem je daadwerkelijk een reis. Je komt in aanraking met de plaatselijke cultuur, je komt op adembenemende/unieke plekken en jouw uitgaven komen terecht bij lokale mensen. Wij verwoordden deze gedachte eerder als volgt: “De wereld is van ons maar wij zijn ook van de wereld. Zolang je de wereld niet kent dan weet je ook niet wie je bent”.
 
En dat is precies wat wij uitdragen: kom de wereld ontdekken, stel je open voor nieuwe belevenissen en deel je eigen ideeën aan andere mensen.

“De wereld is van ons maar wij zijn ook van de wereld. Zolang je de wereld niet kent dan weet je ook niet wie je bent”, Peter Hofman, oprichter van Ryce Travel

Ons Team
Aleksey Balybin
Gids & Skileraar

Aleksey Balybin is één van de beste skiërs van Kirgizië en doet regelmatig mee aan wedstrijden in Centraal Azië. In de winter is hij werkzaam als skileraar van het Karakol skigebied. Daarnaast begeleid hij tours van Ryce Travel. In de zomer werkt Aleksey als berggids in het Tien Shan gebergte.


Ruslon Belyi
Fotograaf & Editor

Ruslon Belyi is onze lokale fotograaf in Centraal Azië. Hij heeft waanzinnige foto's gemaakt tijdens onze reizen en we zijn ontzettend blij om hem in ons team te hebben. Hij draagt enorm bij aan de promotie van Ryce Travel in Nederland en daarbuiten.


Maksat Aitkulov
Manager Karakol

Maksat Aitkulov is de manager van het Ryce Travel filiaal in Karakol, Kirgizië. Hij heeft jarenlange ervaring als berggids en heeft de 'Guiding School' afgerond in de stad Karakol. Samen met Peter Hofman heeft Maksat het filiaal in Kirgizië opgestart. Dit begon met een skiverhuur en elk jaar werd dit uitgebreid met nieuwe activiteiten.Wim Hofman
Schatbewaarder

Wim is onze ervaren schatbewaarder. Hij zorgt voor ons budget en de financiën. Er zullen geen uitgaven gedaan worden zonder zijn goedkeuring. Dit maakt het voor zowel onze gasten als onszelf transparent. Wim is ook verantwoordelijk voor lokale iniatieven om meer bewustzijn te creëren.


Raimon Loman
Man van de projecten

Raimon is onze man van de projecten en commerciëel expert. Hij heeft ondernemingen in Zuid-Afrika en Nederland gestart en heeft gereisd naar exotische bestemmingen in de Indische Oceaan, Zuid-Amerika en Azië. Na een complexe schouderluxatie is hij helaas gestopt met snowboarden.


Ferda van Vaals
Content- & Procesmanager

Ferda van Vaals kijkt naar verbeteringen in de processen en reisbeleving. Ze heeft een tijdje in Malta en Indonesië gezeten en een aantal maanden ge-roadtript. Haar snowboardpassie kan ze kwijt tijdens wintersportseizoenen in de Alpen.Jorrian Hop
Secretaris

Jorrian Hop is de secretaris van Ryce Travel. Hij heeft intensief gereisd de afgelopen jaren en hij is een grote toegevoegde waarde voor Ryce Travel. Het versterken van lokale economieën door het verschaffen van middelen en kennis is zijn doel.


Peter Hofman
Oprichter & directeur

Peter Hofman is de oprichter en directeur van Ryce Travel. Het aanbieden van 'once in a lifetime' belevenissen is zijn doel. Hij heeft gewerkt als snowboardinstructeur in Oostenrijk, als klimaatonderzoeker in Seattle, als branch manager in Australië en als contractmanager in Frankrijk.


Akay Ryspaev
Gids Paardrijden

Akay Ryspaev is onze gids tijdens de paardrijtochten in Kirgizië. Na het afronden van zijn Communicatie studie aan de KGUSTA school in Bishkek is hij gaan werken met Ryce Travel. Hij heeft ondertussen zijn eigen bedrijfje Horserider Kyrgyzstan maar wij zijn blij dat hij nog steeds onze reizen wil begeleiden