fbpx
ARVA

ARVA-project Kosovo

We hebben besloten om ons te verbinden aan het Freeride Kosovo project van Wander Adventures, Outdoor Kosovo en Balkan Natural Adventure. Zij gaan in Prevallë freeride reizen aanbieden, onder andere met behulp van een Pistenbully. Het nieuwe bedrijf Freeride Kosovo zal tours aanbieden voor internationale gasten. Om dit op een veilige manier te doen ondersteunen wij hen met lawine uitrusting van ARVA.

Onze jarenlange samenwerking met ARVA heeft ervoor gezorgd dat we een project konden schrijven voor Swiss Contact. Een Zwitserse non-profit organisatie die toeristische projecten ondersteund in Kosovo. Zij betalen mee voor de aanschaf van safety equipment. Na de goedkeuring van het project heeft Ryce Travel 14 airbags, piepers, scheppen en sondes aangeschaft. Deze zijn deze week verstuurd naar Kosovo.

Met dit materiaal kunnen we op een veilige manier reizen aanbieden naar Kosovo en bovendien hebben we ervoor gezorgd dat lokale tour-operators samenwerken om een groter doel te bereiken. Het freeriden gebeurd op een verantwoordelijke manier en de kwaliteit van de reizen ligt direct op een hoog niveau. We wensen Freeride Kosovo daarom heel veel succes in de toekomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *