fbpx

Gear4Guides

Passion for Backcountry

Helping local guides achieving their dreams

Gear4Guides is onze community van skiërs en snowboarders met passie voor het rijden in de backcountry. Het hele idee voor het concept begon tijdens het verkennen van poeder in verbazingwekkende landen als Bulgarije, Iran, Turkije, India en Kirgizië. Tijdens deze reizen werkten we nauw samen met lokale berggidsen, dragers en chauffeurs. Naar onze mening is dit de manier om de beste indruk te krijgen van de lokale smaken, cultuur en de mogelijkheid om lokale gemeenschappen te ondersteunen. Het was vreemd om te zien dat deze gidsen op oude knorrige ski’s aan het skiën waren en nauwelijks waren uitgerust met sneeuwveiligheidsuitrusting en kennis. Deze tekortkoming is gemakkelijk uit te leggen: het is gewoon niet beschikbaar in deze landen. Maar het is hun werk en daarom zijn wij er iets aan gaan doen!

Gear4Guides = Duurzaam
Regelmatig wordt berguitrusting afgekeurd vanwege fabricagefouten. Of uitrusting is getest voor de verkoopcyclus van volgend seizoen. In deze gevallen is het onmogelijk om de uitrusting volgens de fabrieksnormen door te verkopen. Het vernietigen van de uitrusting is een kostbaar proces. Door de uitrusting aan Gear4guides te doneren, wordt deze hergebruikt door mensen die het zich niet kunnen veroorloven om nieuwe uitrusting te kopen!

Donaties

We kunnen jouw hulp ongelooflijk goed gebruiken. Dus heb jij wintersportuitrusting om te doneren dan vragen we jou contact op te nemen met gear4guides@rycetravel.com of stuur een berichtje naar Olaf Sueters via +31651039052

We werken samen met MK Skiservice in Bilthoven voor het ontvangen van donaties. Je kunt van dindag tot en met zondag terecht om materiaal in te leveren. Het adres is:

MK Skiservice
Rembrandtlaan 14a
3723 BJ Bilthoven

Via Google: https://maps.app.goo.gl/PdDqBdpcjFkKWjWY7

PROJECTEN

SILK ROAD FREERIDE
INDIA
KYRGYZSTAN
TÜRKIYE