fbpx

Meet & Greet in Rotterdam

Aan het einde van de studietrip van Maksat en Adilet hebben we een feestje georganiseerd in de Biergarten van Rotterdam. Alle deelnemers van eerdere reizen naar Kirgizië hebben een uitnodiging gehad om Maksat en Adilet te ontmoeten. Na een reis van 3 weken door Litouwen, Polen, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland moesten we helaas afscheid nemen van deze 2 kanjers.

Gelukkig kon dat onder het genot van een hapje en een drankje in Rotterdam. Er waren behoorlijk wat mensen op het evenement afgekomen en Maksat en Adilet waren zichtbaar geëmotioneerd. Dat zij in zo’n korte tijd zoveel mensen hebben leren kennen is natuurlijk al uniek. Maar dat zoveel mensen dan ook de moeite nemen om hen op te zoeken in Rotterdam is zeker ontroerend.

Maksat probeert een spelletje spijker slaan te winnen

Het weer was typisch Hollands maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben de nodige sapjes gedronken en veel bij kunnen praten met alle rycigers. Op een gegeven moment moesten wij ons zelfs haasten om naar Schiphol te gaan. De vlucht van Maksat en Adilet ging namelijk nog diezelfde avond. Met een flinke spurt gelukkig op tijd aangekomen op het vliegveld. Ook voor ons was het een intense maar fantastische reis. We hebben zoveel meegemaakt samen en het was natuurlijk geweldig om Kirgizische gidsen rond te leiden in Europa. 

Iedereen heel erg bedankt voor het bezoeken van het afscheidsfeestje. Ook Maksat en Adilet hopen jullie snel weer eens te zien in Kirgizië (of ergens anders). Het ga jullie goed.

Adilet Biergarten
Bedankt voor jullie komst jongens!