fbpx

Filter By

#RYC-WINTER-KIRG

Avontuurlijke wintersport Kirgizië

In 8 dagen gaan we de absolute wintersport hoogtepunten van Kirgizië ontdekken. Avontuur staat voorop dus verwacht geen hypermoderne skiliften, wienerschnitzels of 5 sterren hotels. Wat kun je dan wel verwachten? Wintersport Kirgizië is bijvoorbeeld Pistenbully droppings, Russische banya’s, Kirgizische gastvrijheid, Yurt tenten, Shaskliks en Karaoke avonden.

Bekijken
Gergeti Georgia
#RYC-WINTER-GEO

Avontuurlijke wintersport Georgië

In het Kaukasus gebergte ligt een onvergetelijke avontuurlijke wintersport Georgië op jou te wachten. Afdalingen met uitzicht op het Gergeti klooster, hypermoderne liften in Gudauri, maar ook een cat skiën in Goderdzi en tree runs in Bakuriani. Daarnaast ontmoet je de gastvrije Georgische bevolking, beklim je het Gergeti klooster en dompelen we ons in een zwavelbad.

Bekijken
Sinaia ski resort
#RYC-WINTER-ROEM

Avontuurlijke wintersport Roemenië

N/A
16

Een avontuurlijke wintersport in Roemenië betekent dat je in 9 dagen het beste gaat ervaren van de bergen en de cultuur. Roemenië ontwikkelt zich razendsnel als ski bestemming. Er zijn moderne skigebieden en de Middeleeuwse steden zijn schitterend. Wanneer je beseft dat je ook nog gaat vliegen met een helikopter. Dan weet je dat het een onvergetelijke reis wordt.

Bekijken
#RYC-WINTER-KAZ

Avontuurlijke wintersport Kazachstan

Komende winter bieden we meerdere avontuurlijke wintersport reizen aan naar Kazachstan. Skiën in de noordelijke Himalaya met uitzicht op de wereldstad Almaty! Verwacht geen saai nachtleven, Wiener Schnitzels of Duitse Schlagers. Wat kun je dan wel verwachten? Nou, bijvoorbeeld gloednieuwe skigebieden, een bruisend nachtleven en een bezoek aan de Charyn vallei.

Bekijken
#RYC-WINTER-SRB-RKS

Avontuurlijke wintersport Servië en Kosovo

In het centrum van de Balkan ligt een avontuurlijke wintersport Servië en Kosovo op je te wachten. Een waanzinnige reis naar twee regio’s die een haat-liefde verhouding met elkaar hebben. De reis begint in Skopje, de hoofdstad van Noord-Macedonië. In Servië skiën we in het grote skigebied Kopaonik.

Bekijken
#RYC-WINTER-CAPP

Avontuurlijke wintersport Cappadocië

Een wintersport Cappadocië betekent een week lang avontuur. Centraal in Anatolië ligt de 3916 meter hoge vulkaan Erciyes. Hier ligt het grootste en modernste skigebied van Turkije. Aan de voet van de vulkaan ligt de miljoenenstad Kayseri en nog iets verder ligt het adembenemende landschap van Cappadocië.

Avontuurlijke Wintersport voor jou?

Onze avontuurlijke wintersport reizen zijn de paradepaardjes. Naast de gebruikelijke dagen in een skigebied ondernemen we andere avontuurlijke activiteiten. Dit varieert per bestemming. In Kirgizië, Georgië, Kazachstan en Kosovo gaan we 2 dagen met een Pistenbully op pad. In Turkije gaan we sneeuwkiten. Verder ondernemen we activiteiten zoals paardrijden, city-tours, wine tastings, Via Ferrata, hikes en hot springs. Je mag altijd minimaal 5 skidagen verwachten.

De avontuurlijke reizen zijn geschikt voor elke wintersporter die moeiteloos een rode piste kan bedwingen. Het liefst met een beetje poedersneeuw ervaring. We proberen de reizen toegankelijk te houden voor iedere wintersport avonturier. Het is daarom niet verplicht om lawine-uitrusting bij je te hebben. Tijdens het cat skiën kunnen beginnende freeriders eerst de sporen van de Pistenbully volgen. Om vanaf daar de eerste diepsneeuw meters te maken.

De meeste groepen bestaan uit solo-reizigers, kleine vriendengroepen en partners. Voor grote groepen raden we aan om een op maat gemaakte reis te boeken. Hoewel de groepen steeds internationaler worden, komt het merendeel uit Nederland of België. Wil je meer uitdaging dan kun je ervoor kiezen om een specifieke freeride of cat ski reis te boeken. Deze zijn grotendeels op aanvraag.