fbpx

Vrijwilligerswerk

Voor lokale projecten zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Zeker in Kirgizië, Kazachstan en Kosovo hebben we de nodige projecten waar we jouw hulp kunnen gebruiken.


Ontwikkelen van freeride mogelijkheden

Op veel bestemmingen zou het fantastisch zijn om het freeriden verder te ontwikkelen. Dit is een beginnende sport in veel landen. Je kunt op deze bestemmingen samen met locals een beter netwerk opzetten van toer routes en afdalingen. Op deze manier brengen we het niveau van freeriden naar een hoger niveau. Neem met ons contact op voor meer informatie.


Tentenkampen

In Kirgizië en Kazachstan hebben we 2 tentenkampen in het Tien Shan gebergte. Er komen steeds meer internationale toeristen maar de kennis van het Engels is beperkt. Bovendien zijn we constant bezig om de kwaliteit en beleving te verbeteren. In Kirgizië hebben we vorig jaar het sanitair verbeterd, de afwatering en bewegwijzering geïnstalleerd en de informatie voorziening uitgebreid. Voor de zomermaanden kun je hier altijd als vrijwilliger aan de slag. In ruil voor kost en inwoning en een vrijwilligersbijdrage van 150 euro per maand.


Eigen initiatief

Heb je zelf een leuk inititief om het toerisme op onze bestemmingen te stimuleren? Wij staan overal voor open. Samen met Footballmaties hebben we bijvoorbeeld een voetbalschool opgestart in Karakol, we hebben tenten van Lowlands ingezameld voor een tentenkamp in Kirgizië en we zamelen regelmatig kleding in. Neem hiervoor zeker contact met ons op.