fbpx

Kosovaarse gidsen naar ITB in Berlijn

documenten ITB Berlijn
De documenten voorbereiden voor het ministerie in Pristina, Kosovo

Voor de ITB van Berlijn heeft Ryce Travel de Kosovaarse gidsen Bardhosh en Bardhi ondersteund. Het ministerie van buitenlandse zaken en toerisme van Kosovo heeft een strenge selectieprocedure voor het toelaten van Kosovaarse ondernemingen op de toerismebeurs in Berlijn. Vanuit de overheid worden maximaal 5 bedrijven uitgenodigd om Kosovo te vertegenwoordigen op de Internationale Tourismus Börse (ITB) in Berlijn. 

Hiervoor moesten allerlei documenten en aanbevelingen worden ingeleverd (in het Duits). Peter, als directeur van Ryce Travel, heeft geholpen om de juiste documenten in te vullen. Bovendien heeft hij vanuit Ryce Travel een aanbeveling geschreven om de samenwerking vanuit Ryce Travel met de Kosovaarse gidsen te bekrachtigen. Hierbij moesten bankoverschrijvingen, doelstellingen en toekomstvisies ingeleverd worden. Alles bij elkaar was het een behoorlijke administratieve rompslomp. Maar…..HET IS GELUKT!

Wander Adventures is als jongste reisorganisatie uit Kosovo gekozen om het land te vertegenwoordigen tijdens de ITB in Berlijn. Van 6 tot en met 10 maart was Bardhosh met hun stand in Berlijn. Ze hebben veel contacten opgedaan door inkomende bezoekers maar ze hebben ook veel kunnen zien van de beurs zelf. Het is één van de grootste toerisme beurzen ter wereld dus ze hebben hun ogen uitgekeken. We zijn als Ryce Travel zijnde blij dat wij ons steentje hebben kunnen bijdragen.

stand Kosovo ITB Berlijn
De officiële stand van Kosovo op de ITB van Berlijn