fbpx

Headquarters van Protest

Een belangrijke stop op onze toer door Nederland is Warmond. In dit kleine plaatsje in Zuid-Holland ligt de headquarters van Protest, één van de grootste winterkleding bedrijven ter wereld. Protest sponsort ons al vanaf het begin met fantastische kleding en accessoires. Peter is al regelmatig op bezoek geweest bij de Headquarters van Protest maar voor Maksat en Adilet was het de eerste keer.

Maksat en Adilet op bezoek bij Protest in Warmond

Linda en Krijn van de marketingafdeling hebben ons uitgebreid rondgeleid door het enorme pand. Van surfkleding tot winterjassen, we hebben alles voorbij zien komen. Voor deze winter hebben we schitterende rode jassen ontvangen die perfect passen bij de uitstraling van Ryce Travel. We zullen ze in Kirgizië gaan bedrukken zodat iedereen ter plaatse een passende jas heeft. 

Daarnaast hebben we weer de nodige truien tot onze beschikking. Dit jaar in de grijs/blauwe kleur zodat we iets onderscheidend zijn ten opzichte van vorig seizoen. Met Krijn hebben we meer dan 5 jaar samengewerkt en het was spijtig om te horen dat hij gaat vertrekken bij Protest. Gelukkig hebben we in Linda een ideale vervangster om onze partnership te continueren. 

Het is lastig om te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor de ondersteuning van zo’n groot bedrijf als Protest. We willen Protest daarom enorm aanbevelen bij iedereen. Ze hebben een groot hart en een grote missie. Hieronder al onze foto’s met hashtag #protestsportswear 

[instagram-feed]