fbpx

COVID-19 update

11 november 2021:
Hierbij een verduidelijking van onze reisvoorwaarden in verband met de toenemende besmettingen van het Covid-19 virus in Europa: Je krijgt altijd 100% van jouw (aan)betaling terug als er Covid-19 reisbeperkingen zijn. Zowel op de bestemming als in het land van herkomst!

1 augustus 2021:
Alle reizen zijn weer te boeken. De meeste bestemmingen zijn open voor toerisme. Houdt de laatste ontwikkelingen in de gaten omtrent de terugreismaatregelen. Wij bieden nog steeds een kosteloze annulering tot 5 weken voor vertrek. Vanaf 5 weken voor vertrek geldt: als jouw vlucht wordt geannuleerd vanwege covid-beperkingen dan betalen wij 100% van jouw (aan)betaling terug.

1 februari 2021:
Helaas zijn alle camper reizen naar Slovenië geannuleerd. De reizen naar Kirgizië en Georgië gaan door op eigen risico. De lokale autoriteiten verbieden je niet om te komen maar je kunt uiteraard kosteloos annuleren. Alle boekers hebben een email ontvangen. Laat het ons weten als je geen email hebt gekregen. In ieder geval zijn alle terugbetalingen gedaan. Excuses voor het ongemak en laten we hopen dat de wereld snel is genezen.

1 november 2020:
Tot half januari 2021 zijn alle reizen geannuleerd. Vanuit het RIVM geldt een negatief reisadvies voor alle landen buiten het Koninkrijk der Nederlanden. Iedereen die geboekt had voor deze periode heeft zijn (aan)betaling inmiddels teruggekregen.
– er is een nieuwe camper reis beschikbaar naar Slovenië. Deze reizen zullen plaatsvinden in februari/maart 2021. In een camper is eenvoudig aan de Covid-maatregelen te voldoen. Je rijdt in je eigen bubbel 🙂

1 juni 2020:
Voor de wintersportreizen in het seizoen 2020/2021 geldt:
– vliegtickets zijn dit jaar exclusief
– hierdoor kunnen wij garanderen dat je altijd 100% van de (aan)betaling terugkrijgt als je annuleert (zonder opgaaf van reden).

15 maart 2020:
Alle komende wintersportreizen van seizoen 2019/2020 naar Kirgizië en Georgië zijn geannuleerd. We bieden twee opties.
1. boeking een jaar uitstellen
2. het volledige boekingsbedrag teruggestort krijgen

Wij nemen contact met jou op voor de afhandeling. Bij vragen zijn we 24 uur per dag bereikbaar via mail@rycetravel.com of via telefoon/whatsapp +31648729047