fbpx

Bizztravel steunt Stichting Ryce Travel

Bizztravel

bizztravel-publVoor de donatie van Bizztravel kleding en wintersportmateriaal willen wij de gehele organisatie van Bizztravel bedanken. Na het moeizame vervoer over de weg (7500 kilometer) heeft het materiaal een fantastische tweede bestemming gekregen in Kirgizië. Tegenwoordig worden de jassen gebruikt door de lokale skischool in Karakol, Kirgizië. Met het overige materiaal is een lokale skiverhuur geopend.

Als één van de grootste aanbieders op het gebied van wintersport is Bizztravel een belangrijke supporter van ons geworden. Niet alleen is er veel materiaal gedoneerd, ook hebben ze veel kennis aan ons overgedragen. Sinds vorig jaar kunnen we daarom volledig verzorgde wintersportreizen organiseren naar Centraal Azië. De reizen zijn avontuurlijk met sneeuwscooter droppings, Russische sauna’s, Karaoke avonden en een overnachting in traditionele yurt. De winst uit deze reizen gaat naar lokale projecten om het (wintersport)toerisme verder te ontwikkelen. Alles met het motto: Jij een ongelooflijk vette ervaring, zij een bron van inkomsten.

Mocht je deze winter in Kirgizië zijn, neem dan zeker een kijkje in de winkel van Ryce Travel. Deze ligt aan de Abdrakhmanov straat 6 in het centrum van Karakol. Ben je geïnspireerd geraakt door dit project? Heb je iets bij te dragen wat betreft materiaal of wil je een avontuurlijke wintersport boeken? Kijk dan op rycetravel.com/wintersport-kirgizie

[tg_gallery_slider gallery_id=”4858″]